I finsk barnomsorg slösas det över 100 000 arbetstimmar varje månad i manuell registrering av uppgifter. Det skulle vara mycket trevligare om man kunde använda den tiden till att vara med barnen.

Päikky förenklar vardagen.

Päikky är en modern och mångsidig tjänst för förskolor som förenar behoven hos föräldrar, förskolan och administrationen till en enda enhet. Päikky är utformat framför allt att förenkla vardagen, såväl hemma som på dagis.

MukavaIT utformar och utvecklar nästa generations speciallösningar till stöd för förskoleverksamheter.

Vi vill hjälpa våra kunder att eliminera 100 000 onödiga arbetstimmar varje månad i den finska barnomsorgen.

Vi är övertygade om att dagens system baserade på omsorgstider är bara det första steget mot en verksamhetsmodell med fakturering efter användning och transparens. Ett system som bygger på omsorgstider är inte bara mobilregistreringar eller informationssystem. Det innebär framför allt systematisk ledning samt professionell förvaltning och realtidsstyrning av barnomsorgen.

Vi är med och utarbetar färdplaner för aktörer inom barnomsorgen mot bekvämare förvaltning och en enklare vardag. De nya tjänsterna lyfter fram funktioner som är flexibla och som använder sig av omsorgstider. I våra tjänster har vi inte heller glömt bort det pedagogiska perspektivet och barns rättigheter.

Fråga oss för en offert för en riskfri lansering av Päikky. Vi kan förverkliga det, enkelt och bekvämt.

mukavaIT Oy
Pyhäjärvenkatu 5 A, 4krs
33210 Tampere, Finland
Business ID: 2489606-7